Privacy Beleid

FleeceToys4Dogs respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

FleeceToys4Dogs zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het versturen van uw bestelling.

FleeceToys4Dogs gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

FleeceToys4Dogs verkoopt uw gegevens niet.

FleeceToys4Dogs zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het verzenden van uw bestelling. Onze medewerkers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.
Indien u nog vragen mocht hebben over het Privacy Beleid van FleeceToys4Dogs, dan kunt u een e-mail sturen via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. U heeft nadrukkelijk het recht op correctie van uw gegevens. In geval wijziging van ons Privacy Beleid nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.